11 maaliskuuta, 2019

Ateenan mystinen luola - vesi tippuu ylöspäin ja sähkölaitteet sekoavat

Luolan suuaukon edustalla on kaksi ortodoksista kappelia.





















Luolan suuaukon edustalla on kaksi ortodoksista kappelia.




Pentéli-vuori sijaitsee noin 16 kilometriä Ateenasta koilliseen. Vuorelta on louhittu marmoria jo antiikin ajoista lähtien ja Akropoliksen keskeiset rakennukset on tehty Pentélin valkoisesta, hieman keltaiseen vivahtavasta marmorista.
Kivilouhoksen alla on luola, jossa tapahtuu outoja asioita. 
Luola on noin 45 metriä leveä ja reilut 60 metriä korkea. Sitä kutsutaan Daveliksen luolaksi siellä 1800-luvulla piileskelleen pahamaineisen rosvon Christos Natsioksen mukaan. Hänen kutsumanimensä oli Davelis.
Luolassa kävi vuosisatojen kuluessa eri uskontojen hartaudenharjoittajia, siellä palvottiin muun muassa Pan-jumalaa. Myöhemmin siellä on asunut erakkomunkkeja. 
Ja aina kerrottiin mystisistä asioista, joita luolassa tapahtui.

Voimakkaita magneettikenttiä

1960-luvulla luolaa alettiin tutkia systemaattisemmin. Sen sisällä on voimakkaita magneettikenttiä, jotka saavat sähkölaitteet sekoamaan. Loisteputkien on kerrottu hohtavan itsestään.  Jopa seinistä tihkunut vesi on valunut ylöspäin. 
Luolan sisällä on mitattu myös normaalia korkeampia radioaktiivisuuslukemia.
Lähellä luolaa asuvat ihmiset ovat kertoneet oudoista valoista, jotka lentävät ulos luolan suuaukosta. Luolan sisään uskaltautuneet ovat kuulleet mystisiä ääniä ja nähneet myös pimeässä väijyviä erikoisia otuksia. Infrapunafilmille on myös tallentunut kuvia, joissa näkyy jotain, mitä ei ole osattu selittää.
Luolan seinille on maalattu erilaisia symboleja, jotka eri vuosina luolassa käyneiden mukaan ovat vaihtaneet paikkaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti