23 maaliskuuta, 2019

Ramy 13v - Italian bussikaappauksen ovela sankari. Pelasti 51 nuorta.



















Poliisi on ylistänyt Ramy Shetataa, 13v, siitä, kun tämän ovela ja neuvokas toiminta pelasti 51 nuorta Italian bussikaappauksessa.

Italian poliisi onnistui keskiviikkona estämään mahdollisesti suuren tragedian, kun 51 koululaista ehdittiin pelastaa kaapatusta ja tuleen sytytetystä bussista rikottujen takaikkunoiden kautta.


Tapauksen sankariksi on noussut Italiassa 13-vuotias Ramy Shetata, yksi kaapatuista koululaisista. Muut lapset ovat kertoneet median haastatteluissa, kuinka Ramy onnistui piilottamaan oman kännykkänsä, kun kaappaaja takavarikoi lasten puhelimet.

– Ilmeisesti hän kertoi kuljettajalle, ettei ollut ottanut puhelintaan kouluun sinä päivänä. Tiedättehän, kuinka nokkelia lapset ovat nykypäivänä, Italian poliisivoimiin kuuluvien karabinieerien tiedottaja Marco Palmieri kertoi CNN:lle..
Lasten mukaan egyptiläissyntyinen Ramy teeskenteli rukoilevansa arabiaksi, kun hän soitti puhelimellaan bussista poliisille. Puheluun vastanneen poliisin mukaan Ramy  kertoi puhelimessa moottoritiellä ajaneen bussin tarkan sijainnin, minkä vuoksi hänen toimensa olivat ”olennaisia pelastamisen kannalta”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti